Grooths leven

Leven om te stralen

Let op, wanneer je je inschrijft, ontvang je een mail waarmee je je aanmelding moet bevestigen. Door je aan te melden geef je toestemming om je voornaam, achternaam en je e-mailadres te verwerken om jou e-mails te kunnen toesturen.

Liever geen e-mails meer ontvangen? Je kunt je altijd uitschrijven via de uitschrijflink onderaan elke e-mail.

Voor meer informatie bekijk mijn privacyverklaring.

Zeer duidelijk verhaal en iets waar ik echt weer mee verder kan.

Sjoukje

Super waardevol!!

Kimberly

Dankjewel het motiveert me weer goed voor mezelf te zorgen.

Gerda

Bedankt, was een fijn moment voor mezelf😃

Riekske

Heel waardevol

Vincent

Theekopje 2

Een eerdere keer schreef ik al over een analogie met een theekopje, maar deze keer heb ik er weer een. (ik drink nou eenmaal veel thee) Eentje die eigenlijk net andersom werkt. Ging het de vorige keer over het theekopje dat zo vol zat omdat het overprikkeld was. Deze...

Theekopje

Weet je, zegt ze, als ik dit ben – en ze wijst naar haar theekopje – dan zit ik bijna tot de rand vol. En ik voel het verschil niet meer tussen voor 95% vol zitten of voor 98% vol zitten. Ik weet dus niet wat ik nog wel kan doen voordat ik overstroom en wat niet. We...

Je innerlijke criticus niet ontvankelijk verklaren

Ik weet het nog goed, ik was 24 jaar en werkte bij mijn eerste echte baan. Het was tijd voor het jaarlijkse functioneringsgesprek. En ik kreeg te horen dat ik niet zo kritisch moest zijn op mezelf. Mijn leidinggevende zei: Volgens mij heb jij honderden ideeën, maar de...