Een paar weken geleden stond de Dakar rally op op tv. We zagen een motorrijder van een duin stuiteren. De traumahelikopter moest er bij komen, we hoorden over een operatie, een revalidatie.

Maar ook dat deze deelnemer niet uitsloot volgend jaar weer aan de start te zullen staan.

We hoorden over het KIST klassement van Dakar waarin de motorrijders geen hulp van anderen mogen krijgen. Ze moeten naast het racen ook zelf hun reserve onderdelen vervoeren, hun onderhoud en reparaties uitvoeren en zorgen voor hun innerlijke mens.

Het wordt gezien als de titanenstrijd.

En ik kan me alleen maar afvragen wat bezielt deze mensen.

En dat is het em nou juist. Het is die bezieling die maakt dat ze risico’s nemen, uitdagingen aangaan. Maar het is ook bezieling dat hen tot enorme hoogtepunten brengt.

En jij, voel jij je bezielt? Voel je bezieling in je werk? Vraag het werkboek “van Waakvlam naar Passievuur op je werk” aan om dat boven water te krijgen.

Gratis Werkboek

van Waakvlam naar Passievuur op je werk

Ben jij je lol in je werk kwijt, heb je vaker geen zin om te werken dan wel? Zit je vast maar weet je niet wat er anders moet. Ben je je passie kwijt, of is het nog maar een heel klein waakvlammetje in je? Wil jij je weer vol vuur voelen als je nadenkt over je werk of er met anderen over praat? Wil je elke dag weer vol energie aan de slag? Wil jij aan de slag om dat vuurtje te laten ontvlammen? Download dan nu het werkboek van waakvlam naar passievuur in je werk.

Hierin ontdek je wat essentiële punten zijn van jouw werk passie. Lees je de 6 meest gemaakte fouten bij het terugvinden van je werk passie. En krijg je drie oefeningen om het waakvlammetje te laten ontvlammen.

0 reacties