En daar zit je dan, thuis achter je pc of mobieltje. Misschien is het wel werktijd voor jou, misschien is dit juist het momentje dat je even rust hebt. Waarschijnlijk lees je dit om je gedachten te verzetten. Gedachten over de crisis die nu rondgaat, gedachten over hoe het nu moet met de kinderen fulltime thuis, gedachten over hoe het moet met je werk.

Voor veel van ons ziet het werk er anders uit. We moeten bijvoorbeeld onze aandacht verdelen tussen onze taken en de huiswerktaken van onze kinderen. We zitten niet meer op kantoor, maar thuis zonder die leuke collega’s. Om het al helemaal niet te hebben over de verandering in het werk voor al die mensen die op het moment in de ziekenhuizen werken.

 

Al die veranderingen kunnen er voor zorgen dat we dichter komen bij de essentie van ons werk. Zonder die leuke collega’s en die lekker koffie is het werk wel wat er nu over blijft. Dat kan meevallen, maar kan ook zomaar tegenvallen. We kunnen merken dat ons hart niet meer zo hart klopt voor dat werk, of erger, dat we er compleet geen zin meer in hebben. We kunnen zelfs het gevoel krijgen dat ons iets anders te doen staat. 

Om je te helpen met deze vragen, heb ik het gratis werkboek van waakvlam naar passievuur op je werk gemaakt. Omdat ik het belangrijk vind dat jij vol voldoening werkt en leeft. Het Groothse Leven zeg maar…

Met het werkboek

  • Leer je wat de 6 meest gemaakte fouten zijn bij het terugvinden van je werkpassie
  • (Her)ontdek wat voor jou belangrijk is in je werk, jouw passievuur
  • Leer je hoe je dat vuur weer aanwakkert met 3 concrete oefeningen

 

Gratis Werkboek

van Waakvlam naar Passievuur op je werk

Ben jij je lol in je werk kwijt, heb je vaker geen zin om te werken dan wel? Zit je vast maar weet je niet wat er anders moet. Ben je je passie kwijt, of is het nog maar een heel klein waakvlammetje in je? Wil jij je weer vol vuur voelen als je nadenkt over je werk of er met anderen over praat? Wil je elke dag weer vol energie aan de slag? Wil jij aan de slag om dat vuurtje te laten ontvlammen? Download dan nu het werkboek van waakvlam naar passievuur in je werk.

Hierin ontdek je

  • Leer je wat de 6 meest gemaakte fouten zijn bij het terugvinden van je werkpassie
  • (Her)ontdek wat voor jou belangrijk is in je werk, jouw passievuur
  • Leer je hoe je dat vuur weer aanwakkert met 3 concrete oefeningen 

0 reacties