Er komt een stel langs het raam. Zij hangt aan zijn arm en samen schuifelen ze voorbij. “Het doet me aan ons denken toen je net bij de revalidatie was gestart” zegt mijn man. “Alleen was jij natuurlijk een stuk jonger”. Het stel is beide de 70 gepasseerd.

Ik was toentertijd 30 jaar en in de eerste weken van mijn traject in het revalidatiecentrum kwam ik er achter dat ik eigenlijk maar 10 minuten op slakke tempo kon lopen zonder pijn of vermoeidheid te voelen. In de maanden er voor was ik van bezig bij veranderd in … tja in wat? Ik werd in ieder geval van het minste of geringste moe en ervan herstellen lukte me nauwelijks.

 

Mijn traject bij het revalidatiecentrum was het begin van mijn leertocht naar hoe ik anders met mijn energie kon omgaan om zo meer uit mijn leven te halen.

Inmiddels schuifel ik allang niet meer over straat en kan ik weer een normale wandeling (waar ik heel blij van word) lopen. En nu wil ik jou helpen. Heb je last van vermoeidheidsklachten  waar je maar niet van hersteld en wil je graag weer meer uit je leven halen? Doe dan mee met het programma Energize your life. Voor meer informatie zie mijn website. Op 15 maart start er een groep speciaal gericht op long-COVID, wil je hier meer informatie over: klik dan hier: Energize your life

Kom in contact:

0 reacties