Grooths leven

Leven om te stralen

Op weg naar je Droombaan

Ben jij:

  • Die ambitieuze vrouw die naast haar werk en inkomen ook wil stralen, rust in haar gezin wil voelen en energie wil overhouden om te leven?
  • Vaak moe. Kom je uitgeput uit je werk en geloof je dat het anders moet kunnen?
  • Toe aan de volgende stap in je carrière, maar weet je niet wat die stap moet zijn?
  • Klaar voor een verandering in je carrière, maar vind je zoveel leuk dat je je afvraagt wat de juist keuze is?

In ‘Op weg naar je Droombaan’ ga je, aan de hand van de droombaanmethode,  onderzoeken wat voor jou een droombaan is en hoe je die kunt creëren, want ja (spoiler alert) droombanen bestaan niet, je moet er zelf voor aan de slag!

Meer info >

Pilot

Lepeltraining

Grooths leven, stralen, jezelf zijn en groeien in wie je bent. Dat wil jij ook, maar je bent altijd zo moe…

Deze training is gebaseerd op de lepel theorie die je helpt uit te leggen wat het is om altijd moe te zijn. Ook ik was altijd moe, mijn hoofd wilde wel van alles maar mijn lijf werkte niet mee. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar wat voor mij werkt en daarmee meer grip te krijgen op het aantal lepels dat ik per dag te besteden heb en het aantal lepels dat ik per activiteit uitgeef. Deze training is het resultaat van wat voor mij werkt en ik denk dat het voor heel veel mensen werkt. Wil jij uitproberen of het ook werkt voor jou dan kun je nu deelnemen aan de pilot.

Meer info >

Workshop

6 stappen naar een Grooths leven

Heb jij er ook zo genoeg van dat je steeds maar moe bent, dat er tijd is voor iedereen behalve voor jezelf? Vind jij het tijd om actie te ondernemen? Kom dan naar mijn workshop ‘6 stappen naar een Grooths leven’.

Grooths leven, leven om te stralen. Dat wil jij ook, maar waarom lukt dat dan niet? Aan de hand van het werkboek 6 stappen naar een Grooths Leven, nemen we je leven door, gaan na waar voor jou de verbeterpunten zijn om tot een stralend leven te komen. We maken een plan voor een Groothser leven.

Meer info >

Gratis Werkboek

6 stappen naar een Grooths leven

Wil jij weten hoe Grooths jouw leven is? Wil je weten waar voor jou verbeterpunten liggen? En wil je ook stappen gaan zetten om jouw Grooths leven te bereiken? Vraag dan nu het werkboek ‘6 stappen naar een Grooths leven’ aan.

PS door het werkboek aan te vragen geef je tevens aan de nieuwsbrief te willen ontvangen. Je kunt je op elk moment uitschrijven voor deze nieuwsbrief. 

Gratis

Self-care Bingo kaart

Het is belangrijk om voor jezelf te blijven zorgen.
Om je daarbij te helpen een Self-care Bingo! Probeer je kaart deze maand maar eens vol te spelen. Veel plezier!

Luisteren

Luisteren, of je nu in een God gelooft of niet, er valt heel wat te horen als je stil bent. Voor sommigen dus de stem van God, voor anderen weer de stem van het Universum en weer anderen horen hun innerlijk weten. De connectie die we maken met deze stemmen bepaalt in...

Schreeuwemotie

Afgelopen week sprak ik een van mijn collega droombaancoaches en we kregen het over energie uit je werk halen (je bent tenslotte droombaancoach) en dat, met name, vermoeide mensen niet doorhebben dat hun werk zoveel energie slurpt. Moeheid is namelijk een...

Groen licht

Vorige week fietste ik in het zonnetje door de stad terwijl ik wat klusjes aan het doen was zoals posten van brieven en het doen van de boodschappen. Het was heerlijk weer, ik genoot en mijn klusjes schoten goed op omdat elk stoplicht wat ik tegenkwam direct op groen...