Grooths leven

Leven om te stralen

Ontdek je Droombaan

Ben jij:

  • Die ambitieuze vrouw die naast haar werk en inkomen ook wil stralen, rust in haar gezin wil voelen en energie wil overhouden om te leven?
  • Vaak moe. Kom je uitgeput uit je werk en geloof je dat het anders moet kunnen?
  • Toe aan de volgende stap in je carrière, maar weet je niet wat die stap moet zijn?
  • Klaar voor een verandering in je carrière, maar vind je zoveel leuk dat je je afvraagt wat de juist keuze is?

In ‘Ontdek je Droombaan’ ga je, aan de hand van de droombaanmethode,  onderzoeken wat voor jou een droombaan is en hoe je die kunt creëren, want ja (spoiler alert) droombanen bestaan niet, je moet er zelf voor aan de slag!

Meer info >

Pilot

Lepeltraining

Grooths leven, stralen, jezelf zijn en groeien in wie je bent. Dat wil jij ook, maar je bent altijd zo moe…

Deze training is gebaseerd op de lepel theorie die je helpt uit te leggen wat het is om altijd moe te zijn. Ook ik was altijd moe, mijn hoofd wilde wel van alles maar mijn lijf werkte niet mee. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar wat voor mij werkt en daarmee meer grip te krijgen op het aantal lepels dat ik per dag te besteden heb en het aantal lepels dat ik per activiteit uitgeef. Deze training is het resultaat van wat voor mij werkt en ik denk dat het voor heel veel mensen werkt. Wil jij uitproberen of het ook werkt voor jou dan kun je nu deelnemen aan de pilot.

Meer info >

Workshop

6 stappen naar een Grooths leven

Heb jij er ook zo genoeg van dat je steeds maar moe bent, dat er tijd is voor iedereen behalve voor jezelf? Vind jij het tijd om actie te ondernemen? Kom dan naar mijn workshop ‘6 stappen naar een Grooths leven’.

Grooths leven, leven om te stralen. Dat wil jij ook, maar waarom lukt dat dan niet? Aan de hand van het werkboek 6 stappen naar een Grooths Leven, nemen we je leven door, gaan na waar voor jou de verbeterpunten zijn om tot een stralend leven te komen. We maken een plan voor een Groothser leven.

Meer info >

Laat je angst je tegenhouden?

Terwijl ik dit schrijf zit ik in ons nieuwe tuinhuisje. Niet omdat het zo’n geweldig huisje is (het is nieuw omdat het bij ons nieuwe huis hoort). Niet omdat het zo’n geweldig weer is (ik heb koude voeten en daardoor al 35 keer moeten plassen). Wel omdat er mannen in...

Doe rustig aan!

Doe rustig aan! Ik geef hem in tijden van vermoeidheid of ziekte vaak mee aan coachees, vrienden en familie. En ook al wordt ie niet uitgesproken, je ziet ze denken “Jaaaahaaaa”. Ze weten het allemaal, rustig aan doen is goed voor je. Maar hoe doe je dat dan? Wat als...

Puzzelen voor meer energie

Meer energie, wie wil dat nou niet? Buiten alle tips die ik je kan geven over de energierekening, het omgaan met je aanwezige energie en daar het meeste uit te halen. Is er ook altijd de component van energie gevers. Want als je meer dingen doet die je energie geven,...