Grooths leven

Leven om te stralen

Ontdek je Droombaan

Ben jij:

  • Die ambitieuze vrouw die naast haar werk en inkomen ook wil stralen, rust in haar gezin wil voelen en energie wil overhouden om te leven?
  • Vaak moe. Kom je uitgeput uit je werk en geloof je dat het anders moet kunnen?
  • Toe aan de volgende stap in je carrière, maar weet je niet wat die stap moet zijn?
  • Klaar voor een verandering in je carrière, maar vind je zoveel leuk dat je je afvraagt wat de juist keuze is?

In ‘Ontdek je Droombaan’ ga je, aan de hand van de droombaanmethode,  onderzoeken wat voor jou een droombaan is en hoe je die kunt creëren, want ja (spoiler alert) droombanen bestaan niet, je moet er zelf voor aan de slag!

Meer info >

Pilot

Lepeltraining

Grooths leven, stralen, jezelf zijn en groeien in wie je bent. Dat wil jij ook, maar je bent altijd zo moe…

Deze training is gebaseerd op de lepel theorie die je helpt uit te leggen wat het is om altijd moe te zijn. Ook ik was altijd moe, mijn hoofd wilde wel van alles maar mijn lijf werkte niet mee. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar wat voor mij werkt en daarmee meer grip te krijgen op het aantal lepels dat ik per dag te besteden heb en het aantal lepels dat ik per activiteit uitgeef. Deze training is het resultaat van wat voor mij werkt en ik denk dat het voor heel veel mensen werkt. Wil jij uitproberen of het ook werkt voor jou dan kun je nu deelnemen aan de pilot.

Meer info >

Workshop

6 stappen naar een Grooths leven

Heb jij er ook zo genoeg van dat je steeds maar moe bent, dat er tijd is voor iedereen behalve voor jezelf? Vind jij het tijd om actie te ondernemen? Kom dan naar mijn workshop ‘6 stappen naar een Grooths leven’.

Grooths leven, leven om te stralen. Dat wil jij ook, maar waarom lukt dat dan niet? Aan de hand van het werkboek 6 stappen naar een Grooths Leven, nemen we je leven door, gaan na waar voor jou de verbeterpunten zijn om tot een stralend leven te komen. We maken een plan voor een Groothser leven.

Meer info >

Je innerlijke criticus niet ontvankelijk verklaren

Ik weet het nog goed, ik was 24 jaar en werkte bij mijn eerste echte baan. Het was tijd voor het jaarlijkse functioneringsgesprek. En ik kreeg te horen dat ik niet zo kritisch moest zijn op mezelf. Mijn leidinggevende zei: Volgens mij heb jij honderden ideeën, maar de...

Daar zit je dan

En daar zit je dan, thuis achter je pc of mobieltje. Misschien is het wel werktijd voor jou, misschien is dit juist het momentje dat je even rust hebt. Waarschijnlijk lees je dit om je gedachten te verzetten. Gedachten over de crisis die nu rondgaat, gedachten over...

Zonder zorgen!

Ik doe elk jaar aan alternatief vasten. Vorig jaar geen Facebook, het jaar daarvoor geen televisie. Maar omdat ik televisie tegenwoordig nauwelijks meer kijk en ik Facebook nodig heb voor mijn bedrijf ( waar laat ik anders deze hersenspinsels) moest ik dit jaar tot...