Grooths leven

Leven om te stralen

Ontdek je Droombaan

Ben jij:

  • Die ambitieuze vrouw die naast haar werk en inkomen ook wil stralen, rust in haar gezin wil voelen en energie wil overhouden om te leven?
  • Vaak moe. Kom je uitgeput uit je werk en geloof je dat het anders moet kunnen?
  • Toe aan de volgende stap in je carrière, maar weet je niet wat die stap moet zijn?
  • Klaar voor een verandering in je carrière, maar vind je zoveel leuk dat je je afvraagt wat de juist keuze is?

In ‘Ontdek je Droombaan’ ga je, aan de hand van de droombaanmethode,  onderzoeken wat voor jou een droombaan is en hoe je die kunt creëren, want ja (spoiler alert) droombanen bestaan niet, je moet er zelf voor aan de slag!

Meer info >

Pilot

Lepeltraining

Grooths leven, stralen, jezelf zijn en groeien in wie je bent. Dat wil jij ook, maar je bent altijd zo moe…

Deze training is gebaseerd op de lepel theorie die je helpt uit te leggen wat het is om altijd moe te zijn. Ook ik was altijd moe, mijn hoofd wilde wel van alles maar mijn lijf werkte niet mee. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar wat voor mij werkt en daarmee meer grip te krijgen op het aantal lepels dat ik per dag te besteden heb en het aantal lepels dat ik per activiteit uitgeef. Deze training is het resultaat van wat voor mij werkt en ik denk dat het voor heel veel mensen werkt. Wil jij uitproberen of het ook werkt voor jou dan kun je nu deelnemen aan de pilot.

Meer info >

Workshop

6 stappen naar een Grooths leven

Heb jij er ook zo genoeg van dat je steeds maar moe bent, dat er tijd is voor iedereen behalve voor jezelf? Vind jij het tijd om actie te ondernemen? Kom dan naar mijn workshop ‘6 stappen naar een Grooths leven’.

Grooths leven, leven om te stralen. Dat wil jij ook, maar waarom lukt dat dan niet? Aan de hand van het werkboek 6 stappen naar een Grooths Leven, nemen we je leven door, gaan na waar voor jou de verbeterpunten zijn om tot een stralend leven te komen. We maken een plan voor een Groothser leven.

Meer info >

Meer dan werkgeluk

Een paar weken geleden hadden we als droombaancoaches een actie in kader van de week van het werkgeluk. Omdat we geloven dat als jij je werkgeluk verhoogt, je een leukere collega, baas, opdrachtgever, partner, vader /moeder, vriend(in), .... bent. En anderen zo dus...

Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid

Oh wat voelde ik me aangesproken door deze campagne. Een campagne van de rijksoverheid in de jaren 90 om te zorgen dat er meer jonge vrouwen en meisjes deel gingen nemen aan het arbeidsproces. Iedereen zei altijd dat ik slim was, dus ik MOEST op mijn toekomst...

Theekopje 2

Een eerdere keer schreef ik al over een analogie met een theekopje, maar deze keer heb ik er weer een. (ik drink nou eenmaal veel thee) Eentje die eigenlijk net andersom werkt. Ging het de vorige keer over het theekopje dat zo vol zat omdat het overprikkeld was. Deze...