Grooths leven

Leven om te stralen

Ontdek je Droombaan

Ben jij:

  • Die ambitieuze vrouw die naast haar werk en inkomen ook wil stralen, rust in haar gezin wil voelen en energie wil overhouden om te leven?
  • Vaak moe. Kom je uitgeput uit je werk en geloof je dat het anders moet kunnen?
  • Toe aan de volgende stap in je carrière, maar weet je niet wat die stap moet zijn?
  • Klaar voor een verandering in je carrière, maar vind je zoveel leuk dat je je afvraagt wat de juist keuze is?

In ‘Ontdek je Droombaan’ ga je, aan de hand van de droombaanmethode,  onderzoeken wat voor jou een droombaan is en hoe je die kunt creëren, want ja (spoiler alert) droombanen bestaan niet, je moet er zelf voor aan de slag!

Meer info >

 Energize your life – long-Covid editie

Grooths leven, stralen, jezelf zijn en groeien in wie je bent. Dat wil jij ook, maar je bent altijd zo moe…

Deze training is gebaseerd op de lepel theorie die je helpt uit te leggen wat het is om altijd moe te zijn. Ook ik was altijd moe, mijn hoofd wilde wel van alles maar mijn lijf werkte niet mee. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar wat voor mij werkt en daarmee meer grip te krijgen op mijn energie. Al die kennis en ervaring heb ik in deze training gestopt. Oorspronkelijk voor mensen met het Chronisch Vermoeidheids Syndroom, nu een speciale editie voor mensen met long-Covid.

Meer info >

Workshop

6 stappen naar een Grooths leven

Heb jij er ook zo genoeg van dat je steeds maar moe bent, dat er tijd is voor iedereen behalve voor jezelf? Vind jij het tijd om actie te ondernemen? Kom dan naar mijn workshop ‘6 stappen naar een Grooths leven’.

Grooths leven, leven om te stralen. Dat wil jij ook, maar waarom lukt dat dan niet? Aan de hand van het werkboek 6 stappen naar een Grooths Leven, nemen we je leven door, gaan na waar voor jou de verbeterpunten zijn om tot een stralend leven te komen. We maken een plan voor een Groothser leven.

Meer info >

Een energiek sprookje

Het is vandaag vertel een sprookje dag en dat laat ik niet aan me voorbij gaan 😀 Er was eens een dame. Een heel bijzondere dame met een heel bijzondere gave. Ze had namelijk de gave dat ze nooit stil zat. Altijd was ze in beweging. Op haar werk wist te veranderingen...

Energie om te wandelen

Er komt een stel langs het raam. Zij hangt aan zijn arm en samen schuifelen ze voorbij. “Het doet me aan ons denken toen je net bij de revalidatie was gestart” zegt mijn man. “Alleen was jij natuurlijk een stuk jonger”. Het stel is beide de 70 gepasseerd. Ik was...

Laat je angst je tegenhouden?

Terwijl ik dit schrijf zit ik in ons nieuwe tuinhuisje. Niet omdat het zo’n geweldig huisje is (het is nieuw omdat het bij ons nieuwe huis hoort). Niet omdat het zo’n geweldig weer is (ik heb koude voeten en daardoor al 35 keer moeten plassen). Wel omdat er mannen in...